Om Oss

Address: Huddingevägen 339, Stockholm 14138

Telefon: 076 275 65 12

OM OSS

Lär Känn Oss Bättre

Hos oss garanteras trygghet, omtanke och personligt bemötande. Utan begränsningar!

Vi på NSR Assistans vill se till att du och din familj får den assistansen som ni behöver. När stunder kan kännas som sitt värsta, kommer vi in och underlättar det för er. Med omtaken och tryggheten tar vi till hänsyn om er villkor och mer utan begränsingar för er frihet.

Erfarenhet

inom Assistans


Vi försäkrar säkert samspel tackvare vår lång erfarenhet inom branschen. Vid rektyrering, anställning och utbildning utav personal delas kunskapen alltid med assistenterna för att personliggöra behoven och bygga ett tryggt relation.

Specialister

inom Juridik


En av våra viktigaste uppgifter som assistansbolag är att säkra att du får den assistansen du behöver och förjänar. Därför säger vi till att det blir sant tackvare våra jurister som jobbar vid vår och er sida för en rättvis handling. 

Bemötande

Inom Personlig Kontakt


Att vara delaktig är viktig för oss, detta gäller hos oss på NSR Assistans. Vi ser till att ni får den omtanken och tryggheten genom kontakt med er och de anställda samt vi tar hänsyn till er påverkan genom hela anställningsprocessen.


Vid Frågor Eller Funderingar Är Du Alltid Välkommen Att Kontakta Oss

Assistans

Med Inga Begränsningar

NSR Assistans prioriterar trygghet, omtanke och bemötandet som du dagligen får. Tack vare utbildade och kvalifierade anställda samt expert jurister, tas allting med noggran hänsyn och vi ser till att du får den bästa assistansen du någonsin kan få. 


FÖLJ OSS

KONTAKTA OSS

Telefon: 076-275 65 12

Address: Huddingevägen 339, Stockholm 14138

Copyright © All Rights Reserved